Aktiviteter

I vår förening är alla medlemmar välkomna att delta och ordna aktiviteter och arrangemang! Loppis, barnteater, berättaraftnar och kurser arrangeras löpande.
Kommande aktiviteter

Loppis i Tyresö Bygdegård

Boka in Loppis i Tyresö Bygdegård 2019

Kom och fynda eller ta en fika med hembakade bullar, smörgåsar, kaffe och saft på loppis i Tyresö Bygdegård! Har du saker du aldrig använder, är förrådet och garderober fullt med hela och fina saker som du inte längre kan ha eller behöver? Då är det dax att vara med på nästa loppis och eftersom trycket är enormt stort bör du säkra en plats genom att boka bord i god tid.

Vill du sälja – boka bord!
Bordshyran är 1 krona per centimeter bord, dvs 120 respektive 160 kronor beroende på bordets storlek. Golvhyran för egen klädställning är 80 kronor och måste bokas i förväg så vi kan bereda plats för alla. Boka bord genom att kontakta Ana Marija Källgren på 0708-70 19 40 eller skicka ett meddelande här.

Datum för loppis 2019

Följande söndagar kl 13.00-16.00 är inbokade

Vinter/vår
24 februari, 31 mars och 28 april

Vår/sommar
19 maj, 25 augusti

Höst/vinter 
22 september, 27 oktober och 24 november

Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Barnteater i Tyresö Bygdegård

Barnteater i Tyresö Bygdegård 2019

Varje höst och vår arrangerar vi barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning. Barnteaterföreställningarna är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu.

Nästa föreställning kommer att publiceras på denna sida och i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller hos Tyresö servicecenter. Finns biljetter kvar säljs dessa vid entrén på speldagen.
Entré: 30 kr per barn och vuxen.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Tyresö Bygdegård välkomnar fler medlemmar

Hembygdsföreningen bjuder in till berättarafton

Bygdegårdens medlemmar - fri entré!

Hembygdsföreningen ska ha berättarafton den 11 april kl. 18.30 i samarbete med Bygdegården. Lars G Soldéus berättar om "Fiskköparnas nätverk i er del av skärgården".
Medlemmar är välkomna, fri entré!
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Biodlingskurs 2019

Kurser i Tyresö Bygdegård

Kurs i biodling fortsätter. Skicka en intresseförfrågan till Tyresö Bygdegård så förmedlas den till kursledare. Bli medlem och kontakta oss!
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Medlemmar är välkomna att ordna aktiviteter i Tyresö Bygdegård

Alla medlemmar är välkomna att hålla kurser, utbildning eller andra aktiviteter i Tyresö Bygdegård. Tveka inte att kontakta föreningen om du har en idé som du tror kan passa i vår verksamhet. Bli medlem och kontakta oss!

Hitta till oss

Tyresö Bygdegård ligger endast 2 mil från Stockholms innerstad med täta bussförbindelserna dygnet runt. Busshållplatsen ligger ca hundra meter från Bygdegården och trafikeras med SL-buss 875 och nattbuss 890. För tidtabell se SL:s reseplanerare.

Skicka meddelande

Fyll i kontaktformuläret och skicka din fråga, vi svarar så snart som möjligt!

Fyll i dina uppgifter

Genom att använda detta formulär accepterar du att Tyresobygdegard.se lagrar och bearbetar dina uppgifter. Uppgifterna används i vår dialog med dig som kund. Du har rätt att få utdrag om registrerade uppgifter.

* Obligatoriskt