Barnteater
Barnteater tyresö bygdegård 18 november 2018

Barnteater

Söndag den 18 november 2018 kl. 13.00

Titel - "Savitri och Satyavan"


Föreställningen är en berättelse ur den indiska mytologin om att kärleken kan övervinna allt. Princessan Savitri älskar de vilda djuren och naturen. I skogen möter hon Satyavan, den vackraste pojke hon någonsin sett. Hon förälskar sig men får kämpa hårt för deras kärlek. Bharata natyam är en indisk dansform som här återges i samspel med en muntlig berättare och skådespelare på svenska. Med Marina Granlund och Usha Balasundaram. Efter sagan får barnen lära sig hur man föreställer olika djur och prova att dansa Bollywood-dans!
Adress: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7 Tyresö
Förköp biljetter Förköp av biljetter online eller hos Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen.
Ett samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.

Barnteater

Varje höst och vår arrangerar vi i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år. Få föreställningar arrangeras och dessa är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu. Mycket uppskattat av barn, barnbarn, syskonbarn, kusinbarn, grannens barn och alla som uppskattar en eftermiddag i kulturens tecken.

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs på Tyresö.se eller Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. . Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen. Föreställningar annonseras även i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.

I samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.

Dela & Gilla Tyresö Bygdegård!