Aktiviteter

I vår förening är alla medlemmar välkomna att delta och ordna aktiviteter och arrangemang!
Kommande aktiviteter

Barnteater i Tyresö Bygdegård

Barnteater i Tyresö Bygdegård

Varje höst och vår arrangerar vi i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år. Få föreställningar arrangeras och dessa är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu. Mycket uppskattat av barn, barnbarn, syskonbarn, kusinbarn, grannens barn och alla som uppskattar en eftermiddag i kulturens tecken.

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen. Föreställningar annonseras även i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.
I samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.


Årets föreställningar

Söndag den 3 februari 2019 kl 13.00

Barnteater - Den stora skräpshowen

Tema - hållbarhet. Vattenmannen ska trolla bort sin plasthäst. Går det? Speed hjälper till och vet allt om skräphantering. Vad ska vi göra med all plast i haven? Vad händer med soporna vi sorterar hemma? Vattenmannen och Speed är bra på att skapa ljudvågor - jazz, pop och reggae. En rolig, interaktiv show som inspirerar till miljötänkande! För barn 5-12 år med Tomas Hirdman och Robert Cronsioe. I samarbete med Länsmusiken i Stockholm. Entré: 30 kr. Förköp* från 21/1.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Söndag 3 mars 2019 kl. 13.00

Titel - "Orkesterpop" favorit i repris!

Mija Folkesson och David Shutrick sjunger sina sånger från Bolibompasuccéerna Värsta bråket och Mäta med skägg, om konflikter, om att tävla och om kluriga funderingar. Lekfulla sånger och svängig musik som inbjuder till frågor och samtal. Barnen deltar i form av rörelse, bus och mycket sång! Entré: 30 kr. Förköp* från 18/2.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Loppis i Tyresö Bygdegård

Loppis i Tyresö Bygdegård

Loppis i Tyresö Bygdegård

Kom och fynda eller ta en fika med hembakade bullar, smörgåsar, kaffe och saft på loppis i Tyresö Bygdegård! Har du saker du aldrig använder, är förrådet och garderober fullt med hela och fina saker som du inte längre kan ha eller behöver? Då är det dax att vara med på nästa loppis och eftersom trycket är enormt stort bör du säkra en plats genom att boka bord i god tid.
Vill du sälja – boka bord!
Bordshyran är 1 krona per centimeter bord, dvs 120 respektive 160 kronor beroende på bordets storlek. Golvhyran för egen klädställning är 80 kronor och måste bokas i förväg så vi kan bereda plats för alla. Boka bord genom att kontakta Ana Marija Källgren på 0708-70 19 40 eller skicka ett meddelande här.

Boka in alla datum för Loppis i Tyresö Bygdegård!

Datum för loppis 2019

Följande söndagar kl 13.00-16.00 är inbokade
Vinter/vår 24 februari, 31 mars och 28 april
Vår/sommar 19 maj, 25 augusti
Höst/vinter  22 september, 27 oktober och 24 november
Kurser i Tyresö Bygdegård

Biodlingskurs 2019

Kurs i biodling fortsätter. Skicka en intresseförfrågan till Tyresö Bygdegård så förmedlas den till kursledare. Bli medlem och kontakta oss!

Medlemmar är välkomna att ordna aktiviteter i Tyresö Bygdegård

Alla medlemmar är välkomna att hålla kurser, utbildning eller andra aktiviteter i Tyresö Bygdegård. Tveka inte att kontakta föreningen om du har en idé som du tror kan passa i vår verksamhet. Bli medlem och kontakta oss!

Hitta till oss

Tyresö Bygdegård ligger endast 2 mil från Stockholms innerstad med täta bussförbindelserna dygnet runt. Busshållplatsen ligger ca hundra meter från Bygdegården och trafikeras med SL-buss 875 och nattbuss 890. För tidtabell se SL:s reseplanerare.

Skicka meddelande

Fyll i kontaktformuläret och skicka din fråga, vi svarar så snart som möjligt!

Fyll i dina uppgifter

Genom att använda detta formulär accepterar du att Tyresobygdegard.se lagrar och bearbetar dina uppgifter. Uppgifterna används i vår dialog med dig som kund. Du har rätt att få utdrag om registrerade uppgifter.

* Obligatoriskt

Dela & Gilla Tyresö Bygdegård!