Bilder på lokaler och utrustning

Välkommen till Bygdegården, här hittar du bilder och information om våra lokaler, den köksutrustning som ingår i hyran samt inspirerande bilder från olika festarrangemang. Vi visar även ritningar över hur de olika lokalerna kan arrangeras och dukas.

Våra lokaler

Lokaler att hyra i Tyresö Bygdegård

På fem minuters promenadavstånd från Tyresö Slott och Tyresö Kyrka ligger Tyresö Bygdegård idylliskt inbäddad i en rik grönska. En vacker plats för ditt arrangemang med möjlighet att hyra flera lokaler med plats för 150 personer.

Våra tre lokaler

Stora husets nedre våning passar större sällskap och kan dukas för 150 gäster när ni hyr hela huset. Olika dukningar och bordsplaceringar kan göras, exempelvis med plats för buffébord. Se bilder för olika dukningsalternativ. Till nedre våningen hör ett kök med viss storhushållskapacitet, för mer information se köksutrustning. Övre våningen har plats för 40 personer och har också ett litet kök. Lilla huset har plats för 40 personer och även där finns ett litet men funktionellt hushållskök. Alla lokaler passar utmärkt för olika arrangemang från minnesstunder till styrelsemöten.

Stora huset, nedre planet

Stora salen mäter 9,1 x 9,0 meter (bredd x djup). Takhöjd ca 5 meter.
Det finns två pelare som sitter på 4,5 meters avstånd från nord-sydliga väggar och på 3 meters avstånd från öst-västliga väggar och varandra. Förrummet mäter 5,0 x 5,8 meter (bredd x djup). Takhöjd ca 3 meter. Rummen kan skiljas av med en vikvägg, som till vardags står öppen. Bord och stolar i stora huset har följande mått: bredd 80cm och finns i två olika längder: 120cm eller 160cm.

Lilla huset

Lokalen mäter 5,8 x 6,5 meter (bredd x djup) och har en öppen taklösning där man ser takstolarna.
Direkt till höger när man kommer in i salen finns väggfasta skåp där glas och porslin förvaras, och som vid behov kan fungera som skänk/avställningsyta. Alla bord är 80 cm breda men kan vara 120 eller 160 cm långa. I vitriner på väggarna och på hyllor längs taket finns bruksföremål från trakten som skänkts av tyresöbor.

Köksutrustning

Köksutrustning

När hela huset eller flera lokaler hyrs ingår köksutrustning, vid korttidshyra kan kaffe- respektive matporslin hyras, se aktuell prislista.

Bygdegårdens kök

Till nedre våningen hör ett kök med viss storhushållskapacitet, för mer information se bilder som visar kök och viss köksutrustning. På övre våningen och i lilla huset finns små men funktionella hushållskök. Boka tid för visning och mer information.

Festarrangemang

Inspirerande festarrangemang

Hur arrangemanget planeras och dekoreras varierar, beroende på tillställning som ska arrangeras och faktorer som antalet gäster, årstid, tema och sist men inte minst – tycke och smak. Här visar vi bilder som kan inspirera och ge uppslag för ert evenemang.

Bygdegården rymmer både glädje och sorg.

Bilder från olika arrangemang i Tyresö Bygdegård speglar olika händelser från bröllop, privata fester, barnkalas, styrelsemöten, minnesstunder och konferenser. De möjligheter en bygdegård erbjuder är stor och vi hoppas att du som hyr lokal uppskattar vår verksamhet. Välkommen som medlem så vi kan utvecklas vidare.

Bordsuppställningar, dukningar

Dukningar och bordsuppställningar

Här visar vi exempel på hur lokalerna kan arrangeras utifrån hur lokalerna ser ut samt hur många personer som gästar ert arrangemang.

Boka personal och catering

I de fall ni vill boka personal som sköter allt eller vissa delar av tillställningen kontakta oss för mer information.

Dela & Gilla Tyresö Bygdegård!