Aktiviteter

I vår förening är alla medlemmar välkomna att delta och ordna aktiviteter och arrangemang!
Kommande aktiviteter

julgransplundring, Tyresö, bygdegård

Söndag den 13 januari kl 14.00—16.00

Julgransplundring i Tyresö Bygdegård

Mycket populärt event i Bygdegården med plats för max 80 personer. Anmäl er i tid - först till kvarn gäller! Vi börjar med dans kring granen med vår spelman Thomas Driving. Därefter fika till alla på övervåningen och vi avslutar med fiskdamm till barnen. Anmäl er senast 28 december 2018 per mejl eller via kontaktformulär. Därefter bekräftar vi er anmälan och ni får information om betalning.
Pris: 50 kr per person, liten som stor.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Barnteater i Tyresö Bygdegård våren 2017

Barnteater i Tyresö Bygdegård

Varje höst och vår arrangerar vi i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år. Få föreställningar arrangeras och dessa är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu. Mycket uppskattat av barn, barnbarn, syskonbarn, kusinbarn, grannens barn och alla som uppskattar en eftermiddag i kulturens tecken.

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen. Föreställningar annonseras även i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.
I samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.


Årets föreställningar

Söndag den 18 november 2018 kl. 13.00

Titel - "Savitri och Satyavan"

Föreställningen är en berättelse ur den indiska mytologin om att kärleken kan övervinna allt. Princessan Savitri älskar de vilda djuren och naturen. I skogen möter hon Satyavan, den vackraste pojke hon någonsin sett. Hon förälskar sig men får kämpa hårt för deras kärlek. Bharata natyam är en indisk dansform som här återges i samspel med en muntlig berättare och skådespelare på svenska. Med Marina Granlund och Usha Balasundaram. Efter sagan får barnen lära sig hur man föreställer olika djur och prova att dansa Bollywood-dans!
Förköp av biljetter online eller hos Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Söndag 11 mars 2018 kl. 13.00

Titel - "Ture blåser bort"

Föreställning av Hedmans teater för barn 3-6 år efter Anna-Clara och Thomas Tidholms fantasifulla bok.
Förköp av biljetter från 23 januari 2017 online eller hos Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Loppis i Tyresö Bygdegård

Loppis i Tyresö Bygdegård

Loppis i Tyresö Bygdegård

Kom och fynda eller ta en fika med hembakade bullar, smörgåsar, kaffe och saft på loppis i Tyresö Bygdegård! Har du saker du aldrig använder, är förrådet och garderober fullt med hela och fina saker som du inte längre kan ha eller behöver? Då är det dax att vara med på nästa loppis och eftersom trycket är enormt stort bör du säkra en plats genom att boka bord i god tid.
Vill du sälja – boka bord!
Bordshyran är 1 krona per centimeter bord, dvs 120 respektive 160 kronor beroende på bordets storlek. Golvhyran för egen klädställning är 80 kronor och måste bokas i förväg så vi kan bereda plats för alla. Boka bord genom att kontakta Ana Marija Källgren på 0708-70 19 40 eller skicka ett meddelande här.

Boka in alla datum för Loppis i Tyresö Bygdegård!

Datum för loppis 2018

Följande söndagar kl 13.00-16.00 är inbokade
Vinter/vår 18 februari, 25 mars och 22 april
Vår/sommar 27 maj, 26 augusti
Höst/vinter  28 oktober och 25 november
Kurser i Tyresö Bygdegård

Biodlingskurs 2018

Just nu pågår en nybörjarkurs i biodling. Vi hoppas att intresse finns för fler kurser nästa år, skicka en intresseförfrågan till Tyresö Bygdegård så förmedlas den till kursledare. Bli medlem och kontakta oss!

Medlemmar är välkomna att ordna aktiviteter i Tyresö Bygdegård

Alla medlemmar är välkomna att hålla kurser, utbildning eller andra aktiviteter i Tyresö Bygdegård. Tveka inte att kontakta föreningen om du har en idé som du tror kan passa i vår verksamhet. Bli medlem och kontakta oss!

Hitta till oss

Tyresö Bygdegård ligger endast 2 mil från Stockholms innerstad med täta bussförbindelserna dygnet runt. Busshållplatsen ligger ca hundra meter från Bygdegården och trafikeras med SL-buss 875 och nattbuss 890. För tidtabell se SL:s reseplanerare.

Skicka meddelande

Fyll i kontaktformuläret och skicka din fråga, vi svarar så snart som möjligt!

Fyll i dina uppgifter

Genom att använda detta formulär accepterar du att Tyresobygdegard.se lagrar och bearbetar dina uppgifter. Uppgifterna används i vår dialog med dig som kund. Du har rätt att få utdrag om registrerade uppgifter.

* Obligatoriskt

Dela & Gilla Tyresö Bygdegård!