Aktiviteter

I vår förening är alla medlemmar välkomna att delta och ordna aktiviteter och arrangemang! Barnteater, berättaraftnar och kurser arrangeras löpande.

Kommande aktiviteter

Julgransplundrin i Tyreso Bygdegard den 14 januari 2018

Traditionell julplundring med fika, dans runt granen och tomte med godispåse

Äntligen får vi ha julgransplundring i Bygdegården igen. Vi längtar efter att öppna dörrarna igen för detta populära evenemang. Först till kvarn, anmäl er genom att skicka mejl.

Söndag den 15 januari 2023 kl 14-16 i Tyresö Bygdegård

Anmälan: Skicka anmälan per mejl senast den 6 januari
Antal gäster: max 75, så först till kvarn...
Entré: 80 kr för vuxna och 60 kr för barn.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Hjärtligt välkomna!

Barnteater i Tyresö Bygdegård

Barnteater i Tyresö Bygdegård 2019

Varje höst och vår arrangerar vi barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning. Barnteaterföreställningarna är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu.

Söndag den 20 oktober kl 13.00

Barnteater - Kurt och Kio

Kurt och Kio har tråkigt. De ger sig ut på äventyr i vardagsrummet och skapar en egen, magisk värld. Om vänskap och lek med mycket rörelse och humor. Teater Tre spelar för barn 3-6 år. Entré: 30 kr. Förköp*

Söndag den 8 december 13.00

Barnteater - Igelkotten och mullvaden

En är taggig och snabb, en är sammetsmjuk och försiktig. En berättelse om att passa bra ihop fast man är olika, efter en bok av Anna Höglund och Gunnar Lundkvist. Dockteatern Tittut spelar för barn 2-6 år. Entré: 30 kr. Förköp*

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller hos Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen. Föreställningar annonseras även i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.
I samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.

Entré: 30 kr per barn och vuxen. Förköp* från den 21/1 2019.

Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller hos Tyresö servicecenter. Finns biljetter kvar säljs dessa vid entrén på speldagen.
Entré: 30 kr per barn och vuxen.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Tyresö Bygdegård välkomnar fler medlemmar

Berättarafton, Visafton, Seminarium ...

Bygdegårdens medlemmar - kom med era önskemål!

I samarbete med Bygdegården anordnades en berättar afton i april. Eventet var mycket uppskattat och vi hoppas på fler aktiviteter för våra medlemmar och välkomnar nya medlemmar. Styrelsen välkomnar förslag från våra besökare och från dig som är intresserad av att föreläsa, sjunga, berätta eller hålla en aktivitet. Skicka ditt förslag till oss!
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Biodlingskurs 2019

Kurser i Tyresö Bygdegård

Kurs i biodling fortsätter. Skicka en intresseförfrågan till Tyresö Bygdegård så förmedlas den till kursledare. Bli medlem och kontakta oss!
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö.

Medlemmar är välkomna att ordna aktiviteter i Tyresö Bygdegård

Alla medlemmar är välkomna att hålla kurser, utbildning eller andra aktiviteter i Tyresö Bygdegård. Tveka inte att kontakta föreningen om du har en idé som du tror kan passa i vår verksamhet. Bli medlem och kontakta oss!

Hitta till oss

Tyresö Bygdegård ligger endast 2 mil från Stockholms innerstad med täta bussförbindelserna dygnet runt. Busshållplatsen ligger ca hundra meter från Bygdegården och trafikeras med SL-buss 875 och nattbuss 890. För tidtabell se SL:s reseplanerare.

Skicka meddelande

Fyll i kontaktformuläret och skicka din fråga, vi svarar så snart som möjligt!

    Fyll i dina uppgifter

    Genom att använda detta formulär accepterar du att Tyresobygdegard.se lagrar och bearbetar dina uppgifter. Uppgifterna används i vår dialog med dig som kund. Du har rätt att få utdrag om registrerade uppgifter.

    * Obligatoriskt