Barnteater i Tyresö Bygdegård

Barnteater i Tyresö Bygdegård 2019

Varje höst och vår arrangerar vi barnteaterföreställningar riktade till barn under sju år i samarbete med Tyresö kommuns kultur- och fritidsförvaltning. Barnteaterföreställningarna är mycket populära så boka in ett teaterbesök i din kalender redan nu.

Söndag den 20 oktober kl 13.00

Barnteater - Kurt och Kio

Kurt och Kio har tråkigt. De ger sig ut på äventyr i vardagsrummet och skapar en egen, magisk värld. Om vänskap och lek med mycket rörelse och humor. Teater Tre spelar för barn 3-6 år. Entré: 30 kr. Förköp*

Söndag den 8 december 13.00

Barnteater - Igelkotten och mullvaden

En är taggig och snabb, en är sammetsmjuk och försiktig. En berättelse om att passa bra ihop fast man är olika, efter en bok av Anna Höglund och Gunnar Lundkvist. Dockteatern Tittut spelar för barn 2-6 år. Entré: 30 kr. Förköp*

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller hos Tyresö servicecenter. Boka och betala 30 kr per barn och vuxen. Ev resterande biljetter säljs vid entrén på speldagen. Föreställningar annonseras även i tidskriften Mitt i Tyresö samt på Tyresö kommuns hemsida.
I samarbete med Kultur och Fritid, Tyresö Kommun.

Entré: 30 kr per barn och vuxen. Förköp* från den 21/1 2019.

Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö

Förköp biljetter
Förköp av biljetter görs online eller hos Tyresö servicecenter. Finns biljetter kvar säljs dessa vid entrén på speldagen.
Entré: 30 kr per barn och vuxen.
Plats: Tyresö Bygdegård, Kyrkvägen 7, Tyresö